Terugblik op het NK Padel 2024!

Terugblik op het NK Padel 2024!

Terugblik op het NK Padel 2024!

NK Padel 2024

Een terugblik op het NK Padel 2024 onthult opnieuw het onmiskenbare talent en de vastberadenheid van de deelnemers. Sten Richters en Bram Meijer triomfeerden bij de heren, terwijl Marcella Koek en Steffie Weterings hun dominantie bij de vrouwen handhaafden. Ondertussen toonden Youp en Julian hun vastberadenheid door opnieuw de finale te bereiken. Team Siux presteerde ook opmerkelijk, met verschillende finalisten die hun kracht en vaardigheid tentoonspreidden. Het toernooi bracht opwindende wedstrijden en een showcase van de beste padelspelers van Nederland.

Winnaars heren:

Sten Richters en Bram Meijer hebben respectievelijk voor de tweede en zevende keer het NK Padel gewonnen. Het duo domineerde het toernooi zonder een enkele set te verliezen in hun vier gespeelde wedstrijden. Bram Meijer deelde mee dat het zijn eigen druk met zich meebrengt om de nummer één van Nederland te zijn, maar ze zijn er dit jaar weer goed mee omgegaan. In de finale versloegen ze voor de tweede keer de Kroon en Prins met een score van 6-2 6-3.

Winnaars vrouwen:

Marcella Koek en Steffie Weterings hebben opnieuw het NK Padel gewonnen, waarbij ze hun dominantie in elke ronde hebben laten zien. In de finale waren ze overtuigend en wonnen ze met 6-2, 6-0 van Segou Jonker en Janine Hemmes.

De reis van Youp en Julian naar de finale: Youp en Julian bereikten voor het tweede jaar op rij de finale van het NK Padel 2024. Hun reis omvatte spannende wedstrijden, waaronder een thriller die ze met 9-7 in de tiebreak van de derde set wonnen. Hoewel ze de finale bereikten, moesten ze hun meerdere erkennen in Bram Meier en Sten Richters, die met 2-6, 3-6 wonnen. Ondanks de nederlaag behoorden Youp en Julian tot de top van het Nederlandse padel.

Team Siux:

Naast Youp en Julian presteerden ook Tygho Schoonus, Rob Jaspers en René Lindenberg goed op het NK Padel 2024. Tygho Schoonus en zijn partner Merlijn de Krom verloren na een spannende driesetter in de finale met 7-5, 5-7, 2-6. Rob Jaspers en Bart Beks bereikten ook de finale, maar verloren met 6-3, 6-3. René Lindenberg daarentegen won de finale met Sido Nijholt met 7-5, 6-2 in de categorie 35 plus.

Bij de dames leverde Kyra Heemskerk samen met haar partner Fen Rauwerdink een knappe prestatie door de onder 18 dames te winnen met 6-1 2-6 6-4.