EY NK Padel is van start gegaan!

EY NK Padel is van start gegaan!

EY NK Padel is van start gegaan!

EY NK Padel 2024

Van maandag 25 maart tot en met maandag 1 april vindt het langverwachte EY NK Padel 2024 plaats, als hoogtepunt van de Dutch Padel Week. Met elk jaar een sterker deelnemersveld, belooft dit jaar een buitengewone editie te worden. De Nederlandse toppers zullen hun vaardigheden tonen in het bruisende Beursgebouw in Eindhoven. Mis deze spannende gelegenheid niet om de beste padelspelers van Nederland in actie te zien!

Siux deelnemers

Dit jaar zullen ook meerdere JustPadel- en Siux-toppers deelnemen aan het NK. Onder hen bevinden zich onder andere finalisten van vorig jaar, zoals Youp de Kroon en Julian Prins. Daarnaast zien we namen als Bart van Opstal, Yannick Verwater, Tycho Schoonus, Robyn Schoonus en Marijn Prins die dit jaar in actie komen. Bart van Opstal heeft al zijn eerste wedstrijd gespeeld én gewonnen! We kijken vol spanning uit naar het verdere verloop van het toernooi en hopen natuurlijk op een JustPadel winnaar! Hieronder zie je met welke racket veel van onze toppers spelen.

De Siux ST2 Hybrid: Ontdek de perfecte combinatie van kracht en controle met de Siux ST2 Hybrid. Dit hoogwaardige padelracket is ontworpen voor spelers die streven naar een gebalanceerd spel en superieure prestaties op het veld.

Bijhouden van de scores en uitslagen

Wil je de uitslagen en live scores bijhouden? Dat kan! Ga naar de volgende link en mis geen enkel moment: https://live.racketscore.com/event/ey-nk-padel-2024