Premier Padel Brussel P2 - Blijf op de hoogte!

Premier Padel Brussel P2 - Blijf op de hoogte!

Premier Padel Brussel P2 - Blijf op de hoogte!

Eerste Editie van Premier Padel P2 in Brussel

Sinds 2022 is de Gare Maritime één keer per jaar het podium voor het allerhoogste niveau van de padelsport wereldwijd. De afgelopen twee jaar werd dit evenement vertegenwoordigd door de World Padel Tour. Maar vanaf 2024 is er een spannende nieuwe samenwerking: Premier Padel. Dit betekent dat ook dit jaar weer de absolute top van de padelsport zich zal verzamelen. Op 22 april vonden de kwalificaties plaats, en op 23 april begint het hoofdtoernooi, waar alle topfavorieten weer aan zullen deelnemen.

Laten we eens terugkijken naar de winnaars van vorig jaar:

Bij de mannen waren Agustín Tapia & Arturo Coello de sterksten. Bij de vrouwen stonden Ariana Sanchez & Paula Josemaria bovenaan. De grote vraag die nu rijst, is of zij dit jaar opnieuw zullen zegevieren, of dat wellicht Juan Lebron en Paquito Navarro, die vroeger samen de nummer 1 van de wereld waren, hun eerste toernooizege zullen behalen. Of misschien zullen Martin Di Nenno en Franko Stupaczuk dit jaar de beste mannen zijn. Bij de vrouwen is de concurrentie ook sterk, dus het blijft afwachten of Ariana Sanchez & Paula Josemaria dit jaar opnieuw met de titel naar huis gaan.

Dagelijkse updates

Elke dag zal er een overzicht van de resultaten van Premier Padel P2 beschikbaar zijn op de website in onze blogs en in onze socials, dus blijf die in de gaten houden voor alle updates.

We kijken uit naar een opwindende wedstrijd en een geweldig toernooi vol actie en hoogtepunten. Mis geen moment van Premier Padel P2 en blijf op de hoogte van alle spannende ontwikkelingen!

Ga naar de nieuwste blogs voor de updates, en via instagram.