Racket Testdag Bastion Baselaar

Racket Testdag Bastion Baselaar

Racket Testdag Bastion Baselaar

JustPadel Racket Testdag Bastion Baselaar

Meld je via dit formulier aan voor de testdag.

Ben jij opzoek naar een nieuw padelracket, maar weet je niet goed welke je moet kiezen? Dan is de rackettestdag bij Bastion Baselaar iets voor jou! Een racket dat bij jouw speelstijl en kracht past is van enorm belang en kan niet alleen jouw spel ten goede komen, maar ook vervelende blessures helpen te voorkomen. Tijdens de racket testdag krijg jij uitleg over de diverse soorten padelrackets en kan jij rackets naar keuze testen op de padelbanen van Bastion Baselaar. Onze padelspecialisten kunnen jou vervolgens voorzien van een persoonlijk advies. Na de JustPadel racket testdag weet jij precies welk padelracket het beste bij jouw wensen past!

Waar en wanneer?

De testdag vindt plaats bij Bastion Baselaar in ‘s-Hertogenbosch. De eerste editie zal plaatsvinden op zondag 28 november.

Aan de testdag zit een bijdrage van 10 euro verbonden voor het testen van de rackets en de baanhuur. Besluit je aan het einde van de dag een racket aan te schaffen krijg je deze 10 euro als korting weer terug!

Iedereen kan meedoen, ook niet leden van Bastion baselaar! 

Programma testdag

Het programma start om 15.00 en zal ongeveer duren tot 18.00. Een kwartiertje voor aanvang ben je al van harte welkom voor een lekker drankje. Onze padelspecialist zal starten met een korte uitleg over de verschillende type rackets die er zijn. Hierbij kun je vragen stellen en bepalen welke rackets je zou willen testen. Vervolgens kun je de baan op en testen of de gekozen rackets bij jouw speelstijl en wensen passen. Heb je al bepaalde rackets op het oog? Laat dit ons van te voren weten, dan zorgen wij dat deze aanwezig zijn.

Zie hier het volledige assortiment van JustPadel.

Tijdens de testdag zal er natuurlijk padel gespeeld worden en dit gaan wij proberen te doen op niveau van de “rackettester”. Daarom willen wij graag alle inschrijvingen ontvangen voor 20 november. Vanaf de 20ste zullen wij dus ook alle inschrijvingen gaan indelen en de deelnemers gaan informeren over hoe laat zij verwacht worden.

Waarom een racket testdag?

  • Uitleg over de verschillende type padelrackets
  • Mogelijkheid om meerdere rackets te testen
  • Zelf ervaren welk racket het beste bij jouw speelstijl en wensen past
  • Persoonlijk advies van onze padel specialisten

MELD JE NU AAN!

Meld je via dit formulier aan voor de testdag.